Musim Perayaan Lagi yahoo !

Hi 

Alaahaii kejap je dah masuk bulan January . Dah nak dekat chinese New Year. Tahun ni tahun ayam jantan kan. Bila time time ada musim perayaan ni lah, iols histeria jugekkk menyibuk nak shopping time SALE musim Chinese New Year ! Tak kira la sambut ke tak, yang penting time festive season ada banyak harga runtuh macam website http://www.nile.com.my .


Ayam ialah kesepuluh dalam zodiak Cina. Setiap tahun adalah berkaitan dengan tanda haiwan mengikut kitaran 12 tahun. Tahun Ayam termasuk 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, dan 2029. 

Sempena menyambut tahun ayam jantan ni, .. dengan murah hati http://www.nile.com.my nya menawarkan FREE DELIVERY dari 26.12.2016 – 10.02.20017 . Time ni la nak shopping banyak2 since FREE DELIVERY untuk seluruh kawasan semenanjung ni huihhh  with minimum purchase RM48 . Megasales sedang berlangsung dari 11.01.2017 – 24.01.2017 . 


CNY2017 Sales price: RM16.90 
Date: 16/01/2017 
Time Start: 2.00pm 
Time End: When limited quantity sold out
 Limited Quantity: 240 units only



CNY2017 Sales price: RM15.90 
Date: 16/01/2017 
Time Start: 4.00pm 
Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 160 units only



CNY2017 Sales price: RM13.50 
Date: 17/01/2017 
Time Start: 12.00pm 
Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 360 units only



 CNY2017 Sales price: RM23.90 
Date: 17/01/2017 
Time Start: 4.00pm 
Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 190 units only




CNY2017 Sales price: RM22.90 
Date: 18/01/2017 
Time Start: 12.00pm 
Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 300 units only





CNY2017 Sales price: RM19.90 
Date: 19/01/2017 
Time Start: 12.00pm 
Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 200 units only





CNY2017 Sales price: RM21.90 
Date: 20/01/2017 
Time Start: 2.00pm 
Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 250 units only




 CNY2017 Sales price: RM17.90 
Date: 23/01/2017 
Time Start: 2.00pm 
Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 350 units only





CNY2017 Sales price: RM29.90 
Date: 23/01/2017 
Time Start: 4.00pm 
Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 450 units only





CNY2017 Sales price: RM24.90 
Date: 24/01/2017 
Time Start: 12.00pm
 Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 96 units only




CNY2017 Sales price: RM23.90 
Date: 24/01/2017 
Time Start: 2.00pm 
Time End: When limited quantity sold out 
Limited Quantity: 169 units only

Cepat2 tick calendar kalau nak dapat semua item ! Ni few hours launch japgi licin dah ni. 

Item2 yang sale up to 90% semua ada kat sini


Happy Chinese New Year and GONG XI FA CAI.