JPO SALE END OF THE YEAR 2016

JPO atau dikenali dengan nama JOHOR PREMIUM OUTLETS baru-baru ini menggemparkan netizen yang mana mereka mengumumkan membuat sale hujung tahun ataupon sale end of the year di penghujung 2016. Sempena 5th Anniversary Sale,mereka membuat promosi discount shopping gempak.

Sememangnya rakyat Malaysia suka bershopping ataupon membeli belah tatkala minyak naik dan Najib Razak masih kekal sebagai Perdana Menteri Malaysia.haha.

Melalui Facebook Official JPO Johor Premium Outlets, sempena ulang tahun ke-5 pada tahun 2016 ini mereka berbesar hati untuk meggembirakan orang ramai dan peminat-peminat shopping barang brand berjenama tinggi pada 1 hingga 4 December 2016. Masanya diantara jam 10 pagi sehingga midnight. Wah untunglah yang kaki shopping ni kan. 

Well, sesiapa yang berhajat nak beli macam-macam kat JPO boleh la prepare lebih awal bab duitnya.haha Tapi jangan risau kerana JPO offer promosi terbaek agaknya sempena sale hujung tahun 2016. Dengar cerita mereka buat promosi diskaun pecah panggung hingga 90%. Fuh dasyat ni…

Johor Premium Outlets 5th Anniversary Sale
1 to 4 December 2016, 10am to 12midnight
Enjoy savings up to 90%


Nampaknya belom lagi hari berlaku kejadian shopping sudah Viral JPO di facebook melalui platform MEDIA JOHOR hampir 7.4k Shares dan 5k netizen komen. Memang padu…admin harap jem dan viral di FB taklah berlaku jammed di kawasan JPO nanti. Hal ini sudah terjadi pada tahun-tahun sebelom ni yang mana bila JPO buat promosi sale gila-gila mesti sesak dengan jammed jalan raya.
Anyway,shopping-shopping juga, amal ibadah jangan lupa…jangan sampai sebab jammed dan sesak nak beli baju PADINI sampai tinggal solat. Ok itu sahaja ulasan daripada admin untuk korang peminat JPO.
Tag : jpo promotion 2016 , jpo sale 2016, jpo sale end of the year 2016, jpo discount 90%, shopping best johor, jpo kulai