Gambar Convo

Hi

Sekarang dah nak hujung 2016 . I graduate 2015. Sekejap betul masa berlalu. gambar2 convo pun i tak masukkan dalam album lagi. Payah juga dunia canggih ni sebab tahu semua nya tersimpan rapi dalam laptop and phone. Makanya, nanti la print masuk album. Nanti time nak tunjuk cucu , menggelupur nak buka laptop tunjuk. Kalau laptop masih sihat walafiat lah. Kalau thumbdrive masih wujud . Tapi tak feel nak belek memory lama dari laptop atau phone. Untuk mengelakkan hilang, i letak dalam blog dulu lah. 

Haritu convo i upah photographer, murah aje budak Badi ni cas. So kami kongsi2 4 orang. Gambar lawa dan kualiti siap edit sekali. Sayang la tak simpan gambar , nasib baik lah geng  i semua semangat nak photoshoot ! Harga tak mahal pastu kongsi lagi ramai2 hahaa. Time degree dulu tak shoot apa2 pun. Macam kelam kabut je .



Sebenarnya banyak lagi . Sebab si Badi ni bagi semua gambar . Sporting si Badi ni. Pasni ingat nk continue phD terus selagi otak masih jalan. InsyaAllah nx year. KOT . next year pun lagi sebulan je hahaaa tapi grad 10 years later agaknya sebab phD ni susah nak kena detail sangat.Nyampah i.  Oh haritu ada tanya no budak Badi ni.. ni no dia 012 999 9139.

Toodles!